anniela a scris:
Ambele parti au calitate de reclamat - parat si respectiv parat - reclamat (partea adversa a demarat procesul de partaj si eu am facut cerere reconventionala, admisa de instanta )
Dupa ce a fost data "incheierea de admitere in principiu " de catre instanta, aceasta a hotarat sa desemneze doi experti ( un expert evaluator si un expert constructor ) pentru a evalua bunurile comune ,a calcula cota parte ce-i revine fiecaruia si a forma loturile.
Am inteles ca daca nu ma prezint in domiciliul actual al partii adverse in momentul efectuarii expertizei, nu se intampla nimic.
Nu am inteles insa, ce se poate intampla daca nu permit accesul partii adverse in domiciliul meu actual ? Inca o data mentionez, EXPERTII DESEMNATI au cale libera in a-si efectua expertiza.
Buna ziua
Tot nu ati precizat cine a cerut proba cu expertiza tehnica.
In privinta numarului de experti, nu ati precizat faptul ca au fost ingaduite
doua expertize tehnice diferite: - una evaluatorie proprietate imobiliara si alta evaluatorie bunuri mobile.
1. Puteti participa sa nu la lucrarile expertizei daca nu impiedicati astfel expertii desemnati sa inspecteze obiectivele fixate de instanta.
2. Sunteti obligata sa permiteti accesul atat Expertului desemnat cat si Partii adverse din proces (insotita sau nu de expert-parte), sub sanctiunile legale aratate anterior.
Cu stima.
Expert judiciar Eugen MARCOV