Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

maryussimi 
	    	Utilizator

maryussimi 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Violeta Ciuciur	                   

Primul copil implineste 2 ani in noiembrie 2017. Al doilea, se va naste in septembrie 2017. Am stat acasa in prenatal si cu indemnizatie de la primul, dar ... (vezi toată discuția)
	                    Violeta Ciuciur	                   

Primul copil implineste 2 ani in noiembrie 2017. Al doilea, se va naste in septembrie 2017. Am stat acasa in prenatal si cu indemnizatie de la primul, dar ... (vezi toată discuția)

Nicoleta predescu	                   

Bun ziua...eu sunt in ccc ... copilul face in 15 dec.  2 ani si sunt insarcinata ..dar am ca termen inceputul lui noiembrie.cum procedez pt continuarea ccc (vezi toată discuția)
	                    Nicoleta predescu	                   

Bun ziua...eu sunt in ccc ... copilul face in 15 dec.  2 ani si sunt insarcinata ..dar am ca termen inceputul lui noiembrie.cum procedez pt continuarea ccc (vezi toată discuția)

florinaalina	                   

buna!sunt in concediu pentru cresterea copilului si sunt insarcinata a 2 oara o sa nasc mai repede cu aproape 2 luni...prima indemnizatie imi expira in martie ... (vezi toată discuția)
	                    florinaalina	                   

buna!sunt in concediu pentru cresterea copilului si sunt insarcinata a 2 oara o sa nasc mai repede cu aproape 2 luni...prima indemnizatie imi expira in martie ... (vezi toată discuția)