avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajustare tva colectat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajustare tva colectat

Am o hotarare definitiva si irevocabila, in urama unui proces intentat unui client, in urma careia nu s-a mai putut recupera creanta. Noi am achitat tva-ul la marfa vanduta , suma destul de mare.

Acum am intrat in posesia hotararii , si se poate ajusta tva-ul colectat, ma poate ajuta cineva in contabilitate inregistrez 6588 (chelt nededuct)= 4427, iar la decont unde inregistrez suma pe rd-ul 33? Daca se poate sa ma lamuriti cum sa fac.

Va multumesc frumos. O zi buna
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Marfa vanduta catre firme la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment radu_rus radu_rus am vandut marfa catre o firma la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment si am inteles ca pot deduce TVA-ul aferent sumei pe care o ... (vezi toată discuția)
Autofacturare? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Intrebarea este: - daca se face autofactura pentru suma cu care unitatea a depasit protocolul admis de 2%, pe anul trecut??Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Clienti incerti inregistrari contabile contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie Am avut cativa clienti incerti,pentru care am primit hotarare definitiva si irevocabila,insa am primit ... (vezi toată discuția)