avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie autorizatie primarie cod caen 4637
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie autorizatie primarie cod caen 4637

Am un srl firma distributie cafea nu mi s-a spus de autorizatia de la primarie acum am auzit prin prieteni ca ar trebui. Am sediul social in garajul locuintei unde este si depoztitul.vreau sa stiu daca stie cineva ceva daca trebuie autorizatie de la primarie contabilul mi-a spus ca nu .astept pareri .multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: moldoveanu mihaela , utilizator 13:44, 17 Februarie 2017
moldoveanu mihaela a scris:

Am un srl firma distributie cafea nu mi s-a spus de autorizatia de la primarie acum am auzit prin prieteni ca ar trebui. Am sediul social in garajul locuintei unde este si depoztitul.vreau sa stiu daca stie cineva ceva daca trebuie autorizatie de la primarie contabilul mi-a spus ca nu .astept pareri .multumesc anticipat.

astazi am fost la primarie si mi sa comunicat ca trebuie autorizatie de functionare cu orar de funtionare. dar ma intreb ce program afisAT SA AM DACA EU NU EXERCIT NICI O ACTIVITATE DE LA SEDIU SOCIAL EU ACTIVITATEA MI-O EXERCIT LA SEDIUL CLIENTILOR X SI Y IN DEPLASARE ASTEPT RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspecte legale functionare firma liviu_co liviu_co Buna ziua, Detin o firma a carei obiect de activitate este: 5185 Comert cu ridicata al altor masini si echipamente de birou, 7250 Intretinerea si ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj de catre clientii a doua firme ramses2 ramses2 Buna ziua, Am probleme cu accesul in garajul -proprietate din cauza a doua firme ce au inchiriat un spatii comerciale, in imobilul ce se afla construit pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor! suma ceruta pentru infiintarea unui srl ElliR ElliR Buna ziua, Am mers la o firma de consultanta pentru infiintarea unui Srl. Obiect de activitate comert cu amanuntul caen 4719. 2 asociati, 2 ... (vezi toată discuția)