avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu

Beneficiez de 21 de zile de concediu odihna pe an. Cum se plateste acesta la gravide? Se platesc toate cele 21 sau doar zilele neefectuate pana la nastere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 15 Februarie 2017
Zilele de concediu de odihna neefectuate nu se platesc decat in cazul incetarii CIM.
Indemnizatia de CO se plateste ca si pentru oricare dintre salariati.

Salariatele gravide au dreptul la CO aferent perioadei lucrate pana la data intrarii in CCC.

Art.145 C.mun.
....
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua, As dori sa stiu la cate zile de concediu de odihna am dreptul pana la 14.06.2016, avand in vedere ca in perioada 17.03.2016 - 14.06.2016 sunt in ... (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un coleg care a avut pana in prezent 2 luni si jumatate de concediu medical. As vrea sa stiu daca pentru aceasta perioada i se opresc zile de ... (vezi toată discuția)