avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectare hotarare judecatoreasca prin care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectare hotarare judecatoreasca prin care se dispune reconstituirea dreptului de proprietate

Buna ziua! Va rog ajutor de specialitate sau recomandari. Tatal meu a primit urmatoarea hotarare, mentinuta de Tribunal: "Admite plângerea formulată de reclamant.Dispune reconstituirea dreptului de proprietate, în favoarea reclamantului, în calitate de moştenitor al autorului ___, pentru suprafaţa de 2 ha teren pe raza _____." Hotararea a fost emisa in 2013 si transmisa in 2014 primariei in cauza. Din ce am inteles de la tatal meu, primaria in cauza nu a terminat de transmis anumite date cu privire la suprafetele de teren disponibile. Nu cunosc mai multecu expectia faptului ca ar fi vorba de legea 165/2013, iar terenul a fost primit urmare a predarii sale candva la vechile CAP uri. Pacat insa ca nu a putut fi stabilit exact locul exact al detinerii sale, a reiesit doar zona aproximativa, loc unde momentan sunt case. Terenul in cauza ar putea fi foarte valoros daca este dat pe raza administrativa a localitatii unde a fost detinut initial. Intrebarea mea este, exista posibilitatea ca primaria in cauza sa refuze, sau intr-adevar nu poate momentan a pune in posesie cu suprafata in cauza? Ce posibilitati legale ar fi?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2017
Make_each_day_count, utilizator
Cel mai recent răspuns: Make_each_day_count , utilizator 13:10, 15 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar ... GIGI-PC GIGI-PC BUNA ziua, As avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar si va rog ajutor (fiind umilit de primar ca nu mai exista terenuri ,si ma va despagubi guvernul ... (vezi toată discuția)
Mi-au gresit titlul de proprietate ContSters87904 ContSters87904 Buna dragii mei Ce ma fac, ce ma fac.... mi-au gresit titlul de prop. mi-au scris o suprafata mai mica ....mai mare nu puteau gresi:P, ce fac acum unde ma ... (vezi toată discuția)