Buna ziua! Va rog ajutor de specialitate sau recomandari. Tatal meu a primit urmatoarea hotarare, mentinuta de Tribunal: "Admite plângerea formulată de reclamant.Dispune reconstituirea dreptului de proprietate, în favoarea reclamantului, în calitate de moştenitor al autorului ___, pentru suprafaţa de 2 ha teren pe raza _____." Hotararea a fost emisa in 2013 si transmisa in 2014 primariei in cauza. Din ce am inteles de la tatal meu, primaria in cauza nu a terminat de transmis anumite date cu privire la suprafetele de teren disponibile. Nu cunosc mai multecu expectia faptului ca ar fi vorba de legea 165/2013, iar terenul a fost primit urmare a predarii sale candva la vechile CAP uri. Pacat insa ca nu a putut fi stabilit exact locul exact al detinerii sale, a reiesit doar zona aproximativa, loc unde momentan sunt case. Terenul in cauza ar putea fi foarte valoros daca este dat pe raza administrativa a localitatii unde a fost detinut initial. Intrebarea mea este, exista posibilitatea ca primaria in cauza sa refuze, sau intr-adevar nu poate momentan a pune in posesie cu suprafata in cauza? Ce posibilitati legale ar fi?