avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu consilier principal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu consilier principal

va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent , in 2015 am trecut la consilier principal iar in prezent am salariul brut de 1360 lei si incadrarea de consilier principal gradatia 4, mentionez ca sunt functionar public in primarie.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:52, 16 Martie 2017
Spuneti-mi va rog frumos daca decezia Curti Constitutionale 794/2016 se aplica si pentru functionarii publici din primarii.
Asta ar insemna ca ar fi trebuit ca toti angajatii bugetari sa beneficieze de reincadrare si recalcularea salariului brut?
Multi functionari au solicitat primarilor alinierea salariilor la nivel de tara si au beneficiat de intelegere. Deci Decizia CC 794/2016 se aplica, doar in primariile unde se vrea de ambele parti. Primariile din Constanta, Valcea, Dolj, Focsani, Arad, Bacau, etc. In cazul in care Curtea de Conturi va fi de alta parere vom auzi in curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu Jiglau Jiglau Buna ziua! Lucrez la o primarie dintr-o comuna, pe postul de inspector principal, clasa 1, gradatia 3, clasa salarizare 40, coeficient de ierarhizare 2,75. Mi ... (vezi toată discuția)