avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acizionare produs emag
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acizionare produs emag

Buna ziua am si eu o problema, in luna noiembrie pe data de 18 de black friday am acizitionat mai multe produse dupa sit-ul Emag, ok plata sa facut online cu cardul problema este ca majoritatea produsepor au ajuns dar unul un.Dupa zeci de telefoane si nervi ...... nu sa rezolvat nici pana acum . Ce pot face ai pot actiona in instanta care sunt demersurile.Multumesc Cu Stima:((
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:03, 16 Februarie 2017
Cum justifica vanzatorul nelivrarea produsului?
Pe factura primita impreuna cu restul de produse apare si produs nelivrat?
Faceti o sesizare online la ANPC pana sa ajungeti in instanta.
[ link extern ] /
Atasati orice document prin care demonstrati plata produsului si nelivrarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur refuzat dianalivia 28 dianalivia 28 buna ziua! Am o situatie si vreau sa ma sfatuiti cum e bine sa procedez in vederea solutionarii ei cat mai rapid.Pe data de 16.11.2018 am achizionat online un ... (vezi toată discuția)
Returnare produs achizionat din magazin Mihaileu1981 Mihaileu1981 Buna ziua, Vineri, 08.01.2016 am comandat online si ridicat de la sediul vanzatorului un telefon platind cu card de rate. Astazi, dorind sa-l returnez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, ... boraciu boraciu Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, dintre care doua de la acelasi magazin, achitate integral. Cele doua(huawei p30 lite) nu au ... (vezi toată discuția)