avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediul medical
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediul medical

In cat timp trebuie sa elibereze angajatorul adeverinta de salariat in timpul concediului medical?trebuie desemnata o persoana in caz ca angajatul nu vrea sa se deplaseze?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:22, 16 Februarie 2017
Concediul medical se elibereaza de medic in baza adeverintei emise de angajator. Fara aceasta adeverinta nu se poate emite concediul medical. Deci eliberarea adeverintei trebuie facuta astfel incat sa nu se depaseasca prima zi, perioada de concediu care se acorda si nici sa se treaca in luna urmatoare.
Cererea se depune la angajator, in scris, cu nr. de inregistrare/ data de catre beneficiarul CM sau de o persoana desemnata de acesta daca beneficiarul de CM nu se poate deplasa/ este internat, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre data emiterii concediului medical si data adeverintei eliberate de angajator goby goby Buna ziua! Doctorul de familie mi-a dat concediu medical pe data de 04.08.2014, iar angajatorul mi-a eliberat adeverinta abia pe 06.08 dupa ce a vazut ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Vlahul Vlahul Am cazut pe gheata si am fractura de trohiter,mentionez ca transportul era asigurat de firma unde lucrez cu voucher,am coborat din taxiu in fata blocului unde ... (vezi toată discuția)