avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar de padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar de padure

Sunt propietar de padure avind o suprafata de 0,25 ha si as dori sa tai 5 arbori de esenta plop de pe proprietatea mea .Care sunt procedurile legale pentru a putea obtine aprobare sa efectuez aceasta lucrare si ce acte trebuie sa intcomesc si la care institutie ?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cf legii 18 ElenaPElena ElenaPElena Bunicul meu a detinut conform registrului agricol din ani 196-1968 o suprafata de teren agricol de 5,14 ha si 0,10 ha curte.In realitate curtea era de 0,25 ... (vezi toată discuția)
Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .... doresc să cumpăr in teren în suprafață de ... Adrian.hangan12 Adrian.hangan12 Buna ziua .... Doresc să cumpăr in teren în suprafață de 48 ha care in acte este pădure extravilan, însă în realitate sunt doar ceva vegetație (tufe) ... (vezi toată discuția)