avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... apostila de la haga
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

apostila de la haga

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pe o imputernicire emisa in Grecia - in limba romana si greaca- facuta de o persoana fizica, cetatean grec, unui avocat traducator autorizat, Apostila de la Haga trebuie sa fie in limba romana sau in limba greaca pentru a-si produce efectele in Romania.
Multumesc
Statul grec nu va putea aplica o apostila in limba romana pentru ca nu o cunoaste.
Forma apostilei este reglementata de Conventia de la Haga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)
Declaratie / procura avocat - grecia cristinabr cristinabr Buna ziua! Am si eu cateva intrebari, in legatua cu o declaratie si o procura pe care trebuie sa le fac. Declaratia trebuie sa o trimit la un tribunal din ... (vezi toată discuția)
Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)