avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate ONG in alt judet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate ONG in alt judet

Deci situatia e in felul urmator:
O Asociatie are sediul in IF. Activitatea si-o desfasoara in Bucuresti. Are mai mult de 5 angajati pe locatia din Bucuresti. Trebuie sa depuna la ANAF Declaratia 060 din cate am aflat, insa intrebarea este DACA trebuie sa-si declare la Judecatorie aceasta locatie unde isi desfasoara activitatea. Daca isi face filiala ar trebui, insa implica un intreg dosar de acte plus contabilitate separata. Daca isi infinteaza sucursala nu trebuie inscris la Judecatorie DAR nu stiu daca ANAF o primeste fara asta..
Solutii ?

Alte discuții în legătură

Declaratii punct de lucru marylero marylero Buna ziua. Societatea la care ne desfasuram activitatea are sediul social in Arad si punctul de lucru declarat in Bucuresti (decl.010 si decl.060). Ieri, in ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru pentru o asociatie claudia.mizar claudia.mizar Buna ziua, reprezint o asociatie non-profit care are sediul social in Bucuresti si ar dori sa-si deschida un punct de lucru in Cluj-Napoca. Intrebarea este: la ... (vezi toată discuția)
Filiala suciu_diana suciu_diana Buna ziua, Potrivit OG 26/2000 o fundație nu poate înființa decât filiale. Intrebare-poate totuși să aibă, pe lângă sediul social, o alta locație ... (vezi toată discuția)