buna seara am si eu o intrebare am avut o firma cu cineva am cesionat actiunile iar asociata fosta a vindut firma sediul social a fost la parinti mei acasa dar de 1 an si jumatate nu mai este . insa am primit o citatie de la judecatorie ca firma pe care eu am avut-o este data in judecata ce pot face daca se trimit citati pe vechea adresa? va multumesc nu am cum sa iau legatura cu nimeni pt ca nu se precizeaza nimic
Daca ati iesit din firma trebuia in hotararea de cesiune sa modificati si sediul. In momentul de fata schimbarea sediului se poate face numai prin Hotararea asociatilor. In privinta citatiei ..puteti face o adresa catre instanta respectiva specificand numarul dosarului, in care sa mentionati ca societatea respectiva nu mai are "in fapt " sediul la adresa dvs de domiciliu. Dar nu sunteti obligat sa faceti asta. Daca apartamentul nu a facut parte din fondul de comert al societatii, atunci nu aveti de ce sa va ingrijorati.
va multumesc sediul social s-a schimbat eu am informatiile acestea de la registrul comertului deoarece au fost niste discutii cu asociata si ea nu m-a informat apartamentul nu a facut parte din fondul societatii multumesc inca o data
Daca la Reg. Com apar noii asociati (ca urmare a inregistrarii cesiunii) si noul sediu social, atunci nu are sens sa va agitati (sa anuntati instanta). E treaba reclamantei din acel dosar sa citeze parata unde trebuie (la sediul care apare in Reg. Com) daca vrea o hotarare valabila.
Dvs., daca doriti si daca aveti cu cine lua legatura, ati putea sa informati noii asociati /reprezentati ai societatii in care ati fost asociat despre existenta litigiului pentru care vin citatii pe fosta adresa (le dati timp de reactie pana ce se dumiresc adversarii lor cu privire la locul unde ar trebui trimise cu adevarat citatiile).
Urgent
gabitzaalex
Buna ziua,
Am o intrebare: ce acte trebuiesc facute (pentru Registrul Comertului ) pentru ca un srl cu 2 asociati -societatea x sa devina asociat unic la un ... (vezi toată discuția)