andreea_dumi 
	    	Utilizator

andreea_dumi 
	    	Utilizator	    

andreea_dumi, utilizator
 andreea_dumi, utilizator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

andreea_dumi 
	    	Utilizator

andreea_dumi 
	    	Utilizator	    

irdoboren	                   

La o reprezentanta auto am platit cash 100% un autoturism , care pana la urma nu a fost livrat . Am ramas cu bani dati si doar cu actele ,facturile, contractul ... (vezi toată discuția)
	                    irdoboren	                   

La o reprezentanta auto am platit cash 100% un autoturism , care pana la urma nu a fost livrat . Am ramas cu bani dati si doar cu actele ,facturile, contractul ... (vezi toată discuția)

adrianpetrache	                   

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in urmatoarea problema. Acum mai bine de 7 ani am depus o plangere penala pentru inselaciune cu prejudiciu mare impotriva ... (vezi toată discuția)
	                    adrianpetrache	                   

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in urmatoarea problema. Acum mai bine de 7 ani am depus o plangere penala pentru inselaciune cu prejudiciu mare impotriva ... (vezi toată discuția)

florindbro	                   

In urma depunerii unei plangeri penale pentru inselaciune in ceea ce priveste un autoturism, cine are obligatia de a recupera acest bun de la ... (vezi toată discuția)
	                    florindbro	                   

In urma depunerii unei plangeri penale pentru inselaciune in ceea ce priveste un autoturism, cine are obligatia de a recupera acest bun de la ... (vezi toată discuția)