avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Camin de batrani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Camin de batrani

Buna ziua!
Aveti idee ce institutii ale statului are juridictia de a lua masuri de control asupra un camin de batrani privat, care isi bate joc de batranii internati acolo? As dori sa ii reclam pt atitudinea groteasca pe care o au catre cei internati.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AdrianBog , utilizator 16:11, 19 Februarie 2017
Cazurile trebuie semnalizate Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului.
Se va constitui o comisie care va verifica sesizarea dvs. şi va dispune măsuriele corespunzătoare.

Pacientul in cauza nu mai este la caminul respectiv. Datorita tratamentului, sa spunem "neplacut" la care a fost supus, a suferit niste rani si a ajuns la spital. Ranile au fost datorate neingrijirii si nu lovirii pacientului.
Conform raportului de iesire din spital (inainte de internarea la camin) si raportului de intrare in spital (dupa externarea din camin) se poate dovedi ca ranile respective au fost datorate neglijentei crase a angajatilor respectivi.
Banuiesc ca, acest "camin" poate fi anchetat, chiar daca pacientul nu mai este la locatie?
Multumesc!

P.S. I-as da in judecata daca as avea timpull si finantele necesare acestui lucru, dar din pacate nu le am, motiv pt care as dori sa sesisez toate institutiile care au drept de control asupra acestor "camine de batrani" .
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
AdrianBog, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru al cex. al a.p. in conditii speciale gambette gambette Mai poate o persoana varstnica care a fost internata la caminul de batrani sa indeplineasca atributiile de membru al CEx al asociatiei de proprietari ? Avand ... (vezi toată discuția)
Buna, as dori sa va prezint intr-un fel pe scurt cazul meu. eu ... cristian.r cristian.r Buna, as dori sa va prezint intr-un fel pe scurt cazul meu. Eu si sora mea nu mai locuim in Romania de ceva timp, starea de sanatate a mamei s-a inrautatit de ... (vezi toată discuția)
Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2011-2012 MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Conform art.73 din CONTRACT-CADRU privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii ... (vezi toată discuția)