avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce pot face daca am poprire?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce pot face daca am poprire?

Pentru un credit la care am semnat ca coplatitor de 7600€ , am plătit 4450€ apoi in urma executării trebuie să plătesc 10.000. €+taxe5.600lei. Până la data de 1.02.2017 mi s-a oprit 21.000.lei si mai am de dat 37.000 lei. Cu un salariu minim si cu un copil sub întreținere este imposibilă aceasta situație în care ma aflu. Vă multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare creante Flori1967 Flori1967 Buna ziua, In anul 2006 am facut un credit de nevoi personale, unul in valoare de 30.000 ron iar cel de al doilea de 10.000 ron. Am platit 4 ani la banca, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un credit făcut la un ifn in valoare de 9.800 ... andreinita7 andreinita7 Buna ziua, am un credit făcut la un IFN in valoare de 9.800 lei. A fost plătit 70% din el după care nu am mai avut posibilitatea sa plătesc și a fost dat ... (vezi toată discuția)
Credite neplatite zuzatudorica zuzatudorica Buna ziua!Sotul meu a facut niste credite fara ca eu sa stiu si pe care nu le-a mai platit. Acum banca trebuie sa isi recupereze banii iar eu ar trebui sa ... (vezi toată discuția)