avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am un credit făcut la un IFN in valoare de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am un credit făcut la un IFN in valoare de 9.800 ...

Buna ziua, am un credit făcut la un IFN in valoare de 9.800 lei. A fost plătit 70% din el după care nu am mai avut posibilitatea sa plătesc și a fost dat spre executare. In momentul de fata am o poprire de 21.000 de lei. Mi s-a oprit din salariu 1/3 timp de 7 luni. Când am sunat la executor sa verific suma mi-au răspuns ca suma neactualizată este de 15.000 de lei și ca trebuie sa fac o cerere pt suna actualizat. Am făcut cerere iar suma actualizata este aproape identică cu suma inițială, practic nu am plătit nimic din cont pt ca a fost pusă dobânda. Aveți vreo recomandare in aceasta situație? Am inițiat un proces de clauze abuzive dar încă nu am o soluționare.

Alte discuții în legătură

Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie pt. credit firma in insolventa carmenang carmenang Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mama a girat o firma sa obtina un credit fiind girant. Creditul de 20000 ron a fost achitat aproape in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, aș avea nevoie de ajutor, mama mea a făcut un împrumut ... Kyuna76 Kyuna76 Buna ziua, ași avea nevoie de ajutor, mama mea a făcut un împrumut la un IFN in 2019, a plătit o parte din sumă după care nu a mai putut plăti, aceștia ... (vezi toată discuția)