avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sa denunț un magazin?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sa denunț un magazin?

Vreau sa denunț un magazin care cumpara marfa fără factura,nu emite bon fiscal.... Vreau sa fac asta pt ca de 4 ani de când am deschis si eu un magazin nu încetează sa m-a vorbească de rău si sa influențeze agenții economici sa nu îmi mai livreze marfa....Menționez ca in acești 4ani puteam sa ii fac foarte multe reclamații la câte nereguli a făcut, .....mie îmi aduceau marfa cu factura iar lui pe un bilețel avea trecută suma...de multe ori șoferii încurcau factura cu biletul.....dar nu am vrut asta....sa ii fie închis magazinul.....pana la urma consider ca fiecare avem loc .......însă el nu concepe acest lucru.....de aceea vreau sa i-l reclam......poate așa se liniștește .....ce m-a sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:56, 20 Februarie 2017
Buna seara,
Se poate face o sesizare la ANAF-Directia generala Antifrauda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Magazin de prezentare nitucornel nitucornel Doresc sa infiintez un magazin de prezentare (fara vanzare )in alta localitate cu produse pe care le comercializeaza firma. Ce acte trebuie ,in afara de ... (vezi toată discuția)
Incasare cv factura cu bon de la p.f., la termen marta_tudor19@yahoo.com marta_tudor19@yahoo.com Buna ziua! Un SRL (magazin alimentar) vinde marfa cu amanuntul catre populatie cu bon fiscal. Daca livreaza marfa catre o persoana fizica si ii emite factura ... (vezi toată discuția)