ContSters64839 
	    	Utilizator

ContSters64839 
	    	Utilizator	    

teo.trap 
	    	Utilizator

teo.trap 
	    	Utilizator	    

ContSters76710 
	    	Utilizator

ContSters76710 
	    	Utilizator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Warmachine	                   

Buna ziua! Am o cunostinta care a fost reclamat de un vecin ca i-a distrus un gard. Organele de politie l-au chemat pe reclamat si l-au audiat in calitate de ... (vezi toată discuția)
	                    Warmachine	                   

Buna ziua! Am o cunostinta care a fost reclamat de un vecin ca i-a distrus un gard. Organele de politie l-au chemat pe reclamat si l-au audiat in calitate de ... (vezi toată discuția)

LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
	                    LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)

xuser	                   

As dori sa pun o intrebare deseori intalnita dar pe care nimeni nu o trateaza ca atare. Refuzul de-a divulga identitatea complicilor constituie sau nu ... (vezi toată discuția)
	                    xuser	                   

As dori sa pun o intrebare deseori intalnita dar pe care nimeni nu o trateaza ca atare. Refuzul de-a divulga identitatea complicilor constituie sau nu ... (vezi toată discuția)