elenazan 
	    	Utilizator

elenazan 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 andrei_i_p 
	    	Utilizator

andrei_i_p 
	    	Utilizator	    

Anne Mikaela 
	    	Utilizator

Anne Mikaela 
	    	Utilizator	    

Anne Mikaela, utilizator
 Anne Mikaela, utilizator 	
			 Burlacu Alina	                   

Bună seara! As vrea vă rog sa-mi spuneți, dacă la locu de muncă nu mi-a mai dat sa semnez protectia muncii cam de vreo sase luni, este posibil să nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    Burlacu Alina	                   

Bună seara! As vrea vă rog sa-mi spuneți, dacă la locu de muncă nu mi-a mai dat sa semnez protectia muncii cam de vreo sase luni, este posibil să nu mai ... (vezi toată discuția)

elenalenuta	                   

buna seara. sunt angajata la o firma privata cu contract individual de munca din anul 2011, Anul trecut denumirea firmei s a schimbat si  s-a intocmit un alt ... (vezi toată discuția)
	                    elenalenuta	                   

buna seara. sunt angajata la o firma privata cu contract individual de munca din anul 2011, Anul trecut denumirea firmei s a schimbat si  s-a intocmit un alt ... (vezi toată discuția)

ElenaD1	                   

Buna ziua!
Incepand cu data de 09/06/2018 imi desfasor activitatea, ca si angajat, in cadrul unei firme. In prima zi mi-au cerut documentele necesare ... (vezi toată discuția)
	                    ElenaD1	                   

Buna ziua!
Incepand cu data de 09/06/2018 imi desfasor activitatea, ca si angajat, in cadrul unei firme. In prima zi mi-au cerut documentele necesare ... (vezi toată discuția)