avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa PIF contor gaze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa PIF contor gaze

Buna ziua,

In urma unui contract de vanzare-cumparare incheiat intre mine si un dezvoltator imobiliar, am dobandit un apartament. In acest contract se stipuleaza:

"Subscrisa S.C. XXX S.A., reprezentata prin mandatar XXX, declar ca, pentru apartament nu au fost emise facturi de utilitati, apartamentul urmand a fi contorizat individual pe cheltuiala exclusiva a societatii vanzatoare la reteaua de gaze naturale..."

"Subsemnatul YYY, decalar ca, am luat la cunostinta ca imobilul nu este racordat individual la reteaua de gaze naturale si inteleg sa dobandesc proprietatea bunului in aceste conditii, urmand ca aceste utilitati sa fie aduse la apartament pe cheltuiala societatii vanzatoare."

Curand, societatea vanzatoare m-a instiintat ca trebuie sa platesc 224 lei reprezentand Taxa de Punere in Functiune contor gaze, bani care imi vor fi facturati de catre societate, care la randul ei a platit aceasta taxa catre furnizorul de gaze.

As dori sa imi spuneti cat de legala este aceasta masura si in caz contrar carui organism autorizat trebuie sa ma adresez pentru a reclama abuzul.

Va multumesc,
Nae

Alte discuții în legătură

Taxa contor gaze ana323 ana323 Buna ziua, Intrebarea mea este cine plateste taxa de punere in functiune contor gaze pentru un apartament nou. Dezvoltatorul sustine ca trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)
Pif contor gaze MihaiNClaudiu MihaiNClaudiu Buna ziua. De curand am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. Am platit eu PIF centrala si autorizare (dezvoltatorul mi-a spus ca i-a facut proba ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)