avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Constituire rezerve legale in cazul unor pierderi din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Constituire rezerve legale in cazul unor pierderi din anii anteriori

Bună ziua,
Dacă firma nu a avut rezerve legale constituite (s-a înfiinţat în 2015), în anul 2015 a fost pe pierdere, iar în 2016 are profit. Se pot constituii rezervele legale sau acoperim pierderea ???
Mulţumesc :frantic::frantic:

Alte discuții în legătură

Bilant micro camelia adina camelia adina in 2010 (an de infiintare a societatii) o societate platitoare de impozit pe profit a inregistrat pierdere , deci nu a avut de unde sa isi constituie ... (vezi toată discuția)
Acoperire pierdere 2009 s constituire rezerva legala in care dintre cele 2 decl 101 apare? turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In anii anteriori firma a inregistrat pierdere, in 2010 inca din sem 1 are profit si poate recupera integral ... (vezi toată discuția)
Rezerva legala Coravid Coravid Pentru o microintreprindere infiintata in oct. 2016 care nu a realizat venituri in anul 2016 e necesara constituirea rezervei legale ? Multumesc ! (vezi toată discuția)