cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

monicaungur 
	    	Utilizator

monicaungur 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Am primit azi, 22.02.2017, de la primarie o somatie cu o plata neachitata pentru salubritate pe numele tatalui meu. Acesta, tatal meu a decedat in noiembrie 2016....Cine plateste datoriile lui?
Mentionez ca el nu a semnat nici un contract pentru salubritate, nici nu a beneficiat de acest serviciu, pentru ca nu a avut nevoie.
Ar trebui sa duc certif de deces la primarie si sa se stearga datoria?
Multumesc,
Cu respect Monica
 monicaungur 
	    	Utilizator

monicaungur 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Filia	                   

Buna ziua,
fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)
	                    Filia	                   

Buna ziua,
fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)

edy120376	                   

Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)
	                    edy120376	                   

Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)

emil6702	                   

Buna ziua,
Zilele trecute am primit somatie si titlu executor pe numele tatalui meu decedat de aproape 10 ani pt impozit locuinta si taxa salubritate ... (vezi toată discuția)
	                    emil6702	                   

Buna ziua,
Zilele trecute am primit somatie si titlu executor pe numele tatalui meu decedat de aproape 10 ani pt impozit locuinta si taxa salubritate ... (vezi toată discuția)