ContSters416386 
	    	Utilizator

ContSters416386 
	    	Utilizator	    

castoras31 
	    	Utilizator

castoras31 
	    	Utilizator	    

castoras31, utilizator
 castoras31, utilizator 	
			 ContSters416386 
	    	Utilizator

ContSters416386 
	    	Utilizator	    

castoras31 
	    	Utilizator

castoras31 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 fradpatrascu	                   

Buna ziua,
in urma decesului soacrei am deschis actiune de succesiune in instanta, pentru ca la notariat nu am reusit din cauza starii precare de sanatate a ... (vezi toată discuția)
	                    fradpatrascu	                   

Buna ziua,
in urma decesului soacrei am deschis actiune de succesiune in instanta, pentru ca la notariat nu am reusit din cauza starii precare de sanatate a ... (vezi toată discuția)

romanik	                   

Nu stiu daca asa se numeste, cand unul din parinti moare si trebuie facuta impartirea intre sotie si copii.Sotul mi-a murit si vrem sa stim cum se impart ... (vezi toată discuția)
	                    romanik	                   

Nu stiu daca asa se numeste, cand unul din parinti moare si trebuie facuta impartirea intre sotie si copii.Sotul mi-a murit si vrem sa stim cum se impart ... (vezi toată discuția)

iosej	                   

care este cota legala daca se face succesiunea dupa tata.exista mama si 3 surori.
cat ne va reveni potrivit legii si cum se va calcula mai pe intelesul ... (vezi toată discuția)
	                    iosej	                   

care este cota legala daca se face succesiunea dupa tata.exista mama si 3 surori.
cat ne va reveni potrivit legii si cum se va calcula mai pe intelesul ... (vezi toată discuția)