avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut loc de munca

Nu stiu ce se intampla in Romania asta, de au innebunit toti ca este criza. Eu una nu cred si nu am crezut nici o clipa in aceasta criza.....dar pana la urma ce conteaza ce cred eu daca restul de care depind cred in ea sau se folosesc de acest pretext.....
Pregatirea mea profesionala este foarte vasta, dar vad ca nici asta nu conteaza, desi sunt sigura ca este nevoie pe piata muncii de personal calificat.
Sunt o gramada de anunturi pe site-uri specializate nu vreau sa le fac publicitate, dau anunturi dar nici macar nu deschid cv-urile efectiv am ajuns la capatul rabdarii(rate, datorii....#-o)
Intreb si eu aici ca nu mai stiu unde sa incerc ...sunt sigura ca sunt multi in situatia mea, daca doreste cineva sa-mi dea o sansa va asigur ca nu ii voi dezamagi.

Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 01:44, 12 Septembrie 2009
Odata instalata la nivel mental, devine un mod de viata.
Este criza, exporturile au scazut, balanta de plati externa este rau dezechilibrata, in cazul in care nu faci export, nu intra valuta, trebuie sa te imprumuti, cursul de schimb o ia razna, PIB/cap de locuitor a scazut, statul nu gestioneaza economic banii munciti de noi, parlamentarii nu stiu cum sa mai faca cheltuieli publice cat mai mari pentru a-si asigura confortul, atat la serviciu cat si in particular (mai ales....), toti s-au apucat sa faca drumuri, doar firmele mari cu persoane sus-puse castiga licitatii si atrag fonduri, primariile cheltuie banii cu spectacole......UE cere contributia, n*milioane de euro, fonduri structurale pentru proiecte se dau cum se dau....deci, statul ne baga in criza totala de o sa innebunim cu totii.
Nu mai continui pe acest ton pesimist ...B-)
aveti dreptate si dvs,:((
din ce oras sunteti?
Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ofera statul roman tinerilor fara niciun venit? roxana222 roxana222 ce ofera statul tinerilor care nu au facultate si nu au un servici efectiv nu au nici un venit? (vezi toată discuția)
E criza? Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. Cum percepem fiecare criza asta? Prin ce ne afecteaza? Cum putem reduce efectele ei? Ce facem pentru a trece de ea? (vezi toată discuția)
Capitalul uman..intre agonie si extaz...caut un job! mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, Viata oamenilor este un miracol, in timp ce conditia umana este un fascinant spectacol, care imbraca tot spectrul de valori si ... (vezi toată discuția)