avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contraexpertiza ADN stabilire paternitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contraexpertiza ADN stabilire paternitate

Am efectuat testul ADN cu tatăl copilului. Iar acesta vrea sa ceara contraexpertiza.
In ce masura se va admite? Avand in vedere ca nu stiu ce argumente poate sa aiba. Nu a avut nimeni obiectii la efectuarea testului, totul a fost f sigur si sigilat, iar rezultatul este maximul de procent.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:45, 27 Februarie 2017
Buna seara,
Daca instanta va admite acea contraexpertiza atunci sa o faca si sa o plateasca. Eu, in locul dumneavoastra, nu m-as opune. Daca are bai de aruncat e treaba lui. TESTUL ADN este sigur in proportie de 99,99999% asa caaaaa!
Eu i-as indica un laborator al NASA ca sa fie omul sigur. Costul este pe masura dar ce nu face cineva pentru a fi sigur?
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va multumesc frumos de raspuns!
Bun pont asta cu NASA :))
Da are bani nu ar fii problemă, ba mai mult crede ca va putea cumpara testul.
Ca sa poată obține o contraexpertiza trebuie sa prezinte argumente foarte solide.
Nu cunosc niciun caz în care sa se fi obținut în situație cu test ADN pe un astfel de proces.
Doar dacă ar dovedi o contaminare a mostrelor ar putea obține.
Poate fi dispusa o expertiza contrarie, insa motivele invocate trebuie sa fie foarte solide.

O noua expertiza poate fi acceptata, in functie de argumentarea expusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica la cerere mariamem mariamem Pot depune o cerere pentru expertiza grafoscopica la Politie avand ca scop acuzarea unei persoane de fals sub semnatura privata si uz de fals? Sau inaintez ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza crimnalistica mariustec mariustec Buna ziua.am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 20 august 2010 la ora 9 a.m pe centura aradului la intersectia de la B.A.T.,imediat dupa ... (vezi toată discuția)