Am o intrebare legata de subventiile APIA pentru cresterea si mentinerea padurilor. Am citit pe internet cateva informatii generale despre cum se obtin, dar sunt foarte vagi si in alte surse informatiile erau contradictorii. Site-ul APIA este un dezastru. Am sunat si la oficiul local APIA sa intreb despre aceste subventii dar au spus ca ei nu stiu nimic despre asa ceva si mi-au inchis.
Intreb deoarece tatal meu are in proprietate o pasune de 10 hectare. Pentru ca am fost plecati toti din localitate mai multi ani si pasunea a ramas nefolosita, aceasta a inceput sa se impadureasca. Procesul de impadurire a inceput in mod natural in urma cu mai bine de 10 ani, cu brad si molid, iar acum unii dintre copaci sunt chiar maricei. Sunt milioane de copacei pe acest teren. Nu am dorit sa defrisam aceasta zona, dar nici pentru subventia pentru pasune nu ne mai calificam pentru ca este considerata ca fiind prea impadurita.
In aceste circumstante, as dori sa stiu daca exista vreo subventie de care am putea beneficia pentru ingrijirea acestei tinere paduri. Va multumesc anticipat.