avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesirea unei persoane din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesirea unei persoane din tara

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot afla daca o persoana a iesit din tara la o anumita data ? Este o situatie f. grea pt mine. Mi s-a spus de catre niste persoane ca soțul meu ar fi plecat din tara cateva zile cu alta femeie in Austria, vreau sa stiu daca pot verifica oficial aceasta informatie in vreun fel, ca sa stiu daca divortez sau nu de soțul meu. Va multumesc mult daca imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:54, 26 Februarie 2017
Nu puteti afla asta.
Unde ar trebui sa fie sotul in perioada asta ?
Incercati sa discutati cu el si sa luati in alte circumstante hot de a divorat sau nu.
Soțul mi-a spus ca a fost plecat cu serviciul cateva zile. Nu as vrea sa ma duc sa il verific la el la serviciu, pt ca daca povestea asta nu este adevarata, atunci......
Abordati-l direct cum se zice luati taurul de coarne ,fie de daca aveti posibilitati financiare angajati un detectiv,daca nu faceti cum fac alte multe femei si barbati pretinde-ti ca partenerul dvs nu are vreo alta relatie.
Desigur exista si varianta sa nu fie deloc real ceea ce credeti dvs.,din cele 3 variante pe care vi le-am expus va recomand pe prima respectiv sa il intrebati chiar pe el.
O seara placuta!
L-am întrebat direct si a negat. A spus ca a fost plecat cu serviciul. Dar eu tot mai am îndoieli...
Mi s-a spus de catre niste persoane

Adevarata problema nu e ca a fost sau nu a fost cu altcineva, ci ca nu aveti incredere in el daca ati plecat urechea la ce v-au zis astfel de persoane care va vor, desigur :rolleyes:, binele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in austria ContSters217973 ContSters217973 Salutare tuturor!!..Sunt cäsatorit in Austria din aprilie 2010,sotia este si ea de nationalitate romanä...avem o fetitä de 8 luni,locuim in casa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in conventie verbala Thora Thora Buna ziua, am o mare problema pe aceasta tema si va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. In decembrie am plecat la munca in Austria la o pensiune ... (vezi toată discuția)
Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)