avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Indemnizatie copil

Pot primi indemnizatia de crestere a copilului, chiar daca patronul nostru ne-a facut transferul pe noua firma ce si-a creat-o? Precizez ca a platit impozitele in mod constant la stat, desi si-a facut mutarea.

Alte discuții în legătură

Mai beneficiaza o gravida de indemnizatie crestere copil, daca angajatorul nu plateste contributiile la stat? ContSters69724 ContSters69724 Destul de nelamuritoare problema unei gravide angajata cu forme legale, al carei patron nu a platit contributiile la stat, desi s-au depus toate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea o întrebare pentru dvs.......am o luna de ... Monica Cipriana Monica Cipriana Bună ziua as avea o întrebare pentru dvs.......Am o luna de zile de când m.am întors la servici din concediu creștere copil.....acum o săptămână am ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru concediul de crestere a copilului Mgama Mgama Lucrez la o firma care este posibil sa intre in faliment. Sunt angajata din februarie 2009 si nu pot fi data in somaj deoarece nu am mai lucrat anterior cu ... (vezi toată discuția)