avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua as avea o întrebare pentru dvs.......Am o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua as avea o întrebare pentru dvs.......Am o luna de ...

Bună ziua as avea o întrebare pentru dvs.......Am o luna de zile de când m.am întors la servici din concediu creștere copil.....acum o săptămână am aflat ca sunt din nou însărcinată iar patronul vrea sa transfere la o alta societate cu alta denumire.....o sa ma afecteze cu ceva acest transfer la indemnizația ptr creștere copil care urmează sa o iau pentru a-l 2.lea bebe..????mulțumesc frumos pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 7 Aprilie 2021
Nu va afecteaza mutarea pe o alta societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt ingrijire al 2 lea copil la mai putin de 2 ani dupa prima nastere shteff84 shteff84 Buna ziua! ma intereseaza daca in cazul in care am nascut in iunie 2009 primul copil si raman insarcinata din nou dand nastere celui de-al 2 lea copil pana ca ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? mihasava mihasava Buna seara....Am aflat cu bucurie ca sunt insarcinata in 12 saptamani...Lucrez din 2007 cu carte de munca,numai ca,de cand cu criza,de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ptr cel de-al 2-lea copil Crisaurel Crisaurel Buna ziua! Momentan sunt in concediu crestere copil si mai am 1 an. As dori sa stiu daca primesc indemnizatie si alocatie ptr cel de-al 2-lea copil in cazul in ... (vezi toată discuția)