avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract de colaborare pentru coasigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract de colaborare pentru coasigurat

buna ziua
sotia este coasigurata fiind trecuta in intretinerea mea. A inceput sa colaboreze cu o firma pentru a aranja marfa la un supermarket pe baza unei conventii civile. Are activitate de 3/4 ori pe an fiind platita in lunile respective cu sume care sunt sub valoarea unui salariu minim, societatea cu care colaboreaza ocupandu-se de retinerea si plata tuturor contributiilor datorate (impozit, CAS, CASS), dar doar pentru lunile respective.
in acest caz, ea mai poate ramane coasigurata sau trebuie sa fac cerere sa o scot?
conventia mai trebuie inregistrata undeva?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
iust79, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere - obligatii de plata catre fnuass zuzuca zuzuca Va rog lamuriti-ma si pe mine ce sa fac? In luna mai 2007 in urma unei conventii civile am prestat 3 ore intr-o zi/intr-o luna/intr-un an, la un angajator ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Cornelia Nastase Cornelia Nastase Buna ziua, O societate colaboreaza prin contracte de drepturi de autor cu diverse persoane. Contractul se incheie de exemplu in decembrie 2013 si se achita ... (vezi toată discuția)
Contributii cass pentru conventii civile anterior anului 2012 membru membru Buna ziua, Va rog sa ma informati daca sumele pe care mi le solicita ANAF ca fiind contributii CASS aferente unor conventii civile desfasurate si incheiate ... (vezi toată discuția)