avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Mobila second hand Italia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Mobila second hand Italia

Buna ziua ,Vreau sa aduc mobila second din Italia si doresc sa stiu de ce acte am nevoie pentru a lucra legal.Mentionez ca mobila o achizitioneaza o cunostiinta din Italia si nu detine acte pe ea.Ce trebuie sa fac eu pentru a vinde legal.Multumesc

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru mobila second hand elena cailean elena cailean buna ziua.am un magazin de mobila noua, de ceva timp.acum vreau sa aduc si mobila second hand din germania, in acelasi spatiu, sa vand si mabila noua si mobila ... (vezi toată discuția)
Ce taxe platesc daca achizitionez electronice dintr-un stat membru ue funjordan funjordan salut, vreau sa fac o firma si cei cunostiintele mele plecate afara sa imi trimita diverse produse spre a le comercializa aici!Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Magazin de mobila second Cosmin1989 Cosmin1989 Buna ziua , sunt un tanar din Norvegia si vreau sa aduc in Romania mobila second hand .... mai pe scurt ce arunca lumea aici eu sa le iau si sa le valorific . ... (vezi toată discuția)