avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vreau sa deschis ceva care sa-mi permita ta sa fac ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vreau sa deschis ceva care sa-mi permita ta sa fac Injecții cu Botox și acid hialuronic, pot sa-mi deschid salon de înfrumusețare Pt asta?

Vreau sa-mi deschid ceva care sa-mi permită sa fac injectați cu Botox și acid hialuronic și msi multe proceduri estetice ce este nevoie sa-mi deschid? Salon de înfrumusețare sau cabinet ?

Alte discuții în legătură

Dreptul medicului stomatolog, privind injectarile cu acid hialuronic DoctorA DoctorA Am o problema in ceea ce priveste dreptul de a exercita anumite tratamente estetice si doresc sa imi recomade cineva un avocat bun care ma poate lamuri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Competenta proceduri cosmetice anacristina89 anacristina89 Buna ziua, 1. De ce diploma/certificare am nevoie pentru a putea face injectii cu acid hialuronic si botox? (pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva cu caen 8622 trebuie sa plateasca tva pt servicii de estetica-medicala? a.n.c.a a.n.c.a Firma neplatitoare de TVA cu cod caen 8622 trebuie sa plateasca TVA pt servicii de estetica-medicala (ex: injectari acid hialuronic/botox), daca acestea sunt ... (vezi toată discuția)