avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Camin de batrani privat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Camin de batrani privat

Buna ziua,
Se poate infiinta un camin de batrani administrat ca un SRL ? sunt f nelamurita :( deoarece parerile sunt impartite referitor la acest subiect; unii afirma ca nu si ca trebuie sa fii ONG altii ca se poate ca si SRL.
Ma poate ajuta cineva, va rog , cu niste lamuriri ?

Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ludeea , utilizator 10:35, 1 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos ! inteleg ca se poate opta fara probleme pentru un SRL ...

Numai ganduri bune ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil de batrani rbuhescu rbuhescu Doresc sa deschid un azil de batrani si am infiintat o SC SRL in acest scop. Am nevoie si de o fundatie in cadrul acestei SC SRL? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat, o lamurire! cancuta78 cancuta78 buna ziua, sunt un nou utilizator al sitului AVOCATNET.RO si vreau si eu cateva lamuriri am un SC din 2001 si as vrea sa infiintez un camin de batrani ... (vezi toată discuția)
Ong camin de batrani onitza86 onitza86 Buna ziua. Intentionez sa deschid un camin de batrani in Bucuresti. Am casa, cu un pic de curte. Va rog sa ma ajutati cu infiintarea ong ului, ce conditii ... (vezi toată discuția)