avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog un sfat, o lamurire!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog un sfat, o lamurire!

buna ziua, sunt un nou utilizator al sitului AVOCATNET.RO si vreau si eu cateva lamuriri

am un SC din 2001 si as vrea sa infiintez un camin de batrani intr o comuna de langa orasul in care locuiesc, vreau sa concesionez in acea comuna (10 km distanta fata de oras) un teren in jur de 1000mp pe care se afla un camin cultural vechi nefolosit lasat in paragina si care as vrea sa l demolez o parte si sa l refac, reabilitez pt asa ceva. stiu ca se dau si fonduri europene pt asta.

pot ca SC sa infiintez un astfel de camin sau tb sa mi deschid un ONG?
ce trebuie sa fac atunci pt ami deschide un ONG?
va multumesc
Ati putea sa deschideti acea institutie si printr-un srl. numai ca ar fi indicat s-o faceti printr-un ONG.Pentru infiintarea unui ONG sunt mai multi pasi de parcurs si aveti doua varianta:sa apelati la specialisti sa va ajute, sau sa incercati sa-l infiintati singur.Incepeti cu studierea cadrului legal care reglementeaza acest lucru Leg 21/1924, OG 26/2000 OG 37/2003 si Legea 245/2005 .
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut asociatie ,, obste'' king peter king peter Poate o asociatie ,, obste de mosneni\'\', infiintata in anul 2000 in baza art 2 din Legea 21/1924, care nu a avut niciodata inregistrate [2018] organele de ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong dorana dorana As dori sa imi deschid un ong pt catei.Ce cheltuieli presupune acesta si care sunt conditiile? (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)