buna ziua, v-a supun atentiei o speta: un salariat urmeaza sa fie cercetat disciplinar (acum se intocmesc actele pentru cercetarea prealabila), cercetare care insa nu se va materializa cu sanctiune disciplinara-fapta a fost savarsita acum 1 an. Insa, in urma acestei cercetari, se va stabili vinovatia acestuia, intrucat in urma savarsirii faptei, salariatul a produs un prejudiciu. Problema mai importanta este ca in tot acest timp s-a cerut de catre un alt angajator, detasarea salariatului pe o perioada de 6 luni. Poate fi detasat, daca va fi cercetat, si mai mult, daca raspunde patrimonial pt. prejudiciul cauzat?
daca angajatorul este de acord cu detasarea, urmeaza ca CIM sa fie suspendat, in baza art. 52 alin. 1 lit. C. In aceste conditii, se poate efectua cercetarea disciplinara la angajatorul cedent, daca CIM este suspendat?
Demisie
mariuca4
Daca imi dau demisia in timpul unei cercetari disiplinare prealabile mai poate face seful ceva impotriva mea? Mentionez ca deja am primit 2 convocari pt ... (vezi toată discuția)