Acum, cele mai multe programe de gestiune, evidenta, stocuri si ce mai vreti dvs. au aplicatii care lucreaza si "sub" android sau alte limbaje. Sigur ca aplicatia in sine "face" muuulte lucruri interesante, poate scoate zeci si zeci de rapoarte la care unii dintre noi nici nu ne gandim.
Ei, daca poate sa si listeze niste chitante, este cu atat mai bine. Chestiunea este ca odata cu aceasta face si celelalte operatiuni, registrul de casa si tine absolut toate evidentele pe care pana acum le faceam din mana sau mai nou cu excelul. Din acest motiv am afirmat ca este bine de lucrat si in excel, dar mult mai bine este sa investim intr-un program specializat. Eu am peste 6 ani de cand folosesc un astfel de program, dar abia dupa AG din 18.03.'17, probabil vom trece la printarea chitantelor cu o imprimanta mobila. Chitanta arata ca un bon fiscal si suntem curiosi cum va fi primita de catre proprietari. Sigur, noi vom lucra sub Windows, dar nu se stie mai departe...
Te salut,
Eu folosesc un program care indeplineste toate cerintele dorite de tine:
- incasarea de pe un telefon,tableta,pc, cu ajutorul unei imprimante termice (marime foarte mica) a intretinerii cu inregistrarea contabila in registrul de casa
-introducerea apometrelor,modificarea numarului de persoane,fisa contabila a fiecarui apartament etc ce pot fi vizualizate de pe cele 3 componente
-tabelul de cheltuieli
-penalitati stabilite in cadrul As. si multe altele.
Daca esti interesat poti sa-mi trimiti un msj in privat.
O zi buna
Da, eu am un astfel de sistem de calcul tabelar. Este conceput de mine. Treaba este ca nu il am separat. El este legat de tot ce inseamna contabilitate in asociatie. Adica are legaturi cu calculul fondului de reparatii, tabelul ptr. fondul de rulment, tabelul general cu restantiei, babelul de cheltuieli comune lunare, tab de cheltuieli ptr. reparatii etc. Practic se opereaza in cele doua tabelashe de cheluieli comune si cheltuieli ptr. reparatii si totul se calculeaza automat (asta insemnand repartizarea cheltuielilor pt. fiecare locatar functie de suprafata sau nr. de personae tinand cont de cei care platesc sau nu ascensorul sau alte chestii. In fine mai stie sa faca si altele, este destul de complez dar se opereaza usor si Escel-ul isi face treaba singu. In plus toate tabele se actualizeaza singure lunar. Hai ca m-am laudat destul. Ma bate gandul sa-l omologhez si sa imi rezerv dreptul de autor.
Program facturare
xintya
Am si eu o nelmaurire ;egata de programele de facturare...mai exact facturilepe care le facem intr-un program facturare pe calculator.In cate exemplare ... (vezi toată discuția)