avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSOLVENTA - FALIMENT
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSOLVENTA - FALIMENT

Am o intreprindere individuala cu o datorie la furnizori de 30000 lei si la stat de circa 5700 ,si datorii mai mici care mai pot acumula 4000 lei dar sunt mai noi ( nu au 90zile intarziere ) putem sa ne declaram falimentul sau insolventa care ne avntajaza mai mult tinad cont ca nu mai avem lichiditati sa le platim .
Care sunt pasii de urmat si daca putem sa inaintam actele la tribunal singuri fara un avocat .
Mai avem si un credit de 20000lei fara garantii dar este luat pe persoana fizica nu I.I. dar pe baza venitului obtinut din I.I. , acesta poate fi folosit ca suma datorata pentru a obtine insolventa sau falimentul.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
popae, utilizator

Alte discuții în legătură

Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Faliment alyda alyda Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara? Am acumulat datorii atat catre stat cat si catre furnizori si nu le pot ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Am un SRl la care de curind am inchis toata activitatea , am platit toti furnizorii mai am datorii la ANAF de aceea as dorii sa cer falimentul. Cum ... (vezi toată discuția)