Buna ziua,
Lucrez intr-o multinationala care are ca obiect de activitate leasingul operational si rent a car cu o flota de aprox 3500 de masini (utilizatori). Pe toate aceste masini, este scris un nr de telefon de urgenta cu disponibilitate non stop. Din decembrie 2016 si pana acum acest nr de telefon este deviat in permanenta pe nr meu(nr de servici), aceasta implicand ca eu sa fiu disponibil non stop (telefonul suna oricand - ora 22, ora 00, ora 03, si se intampla destul de des, dar din pacate nu poate fi masurat - ore/minute/etc. cel putin de mine). Intrebarea mea este daca legislatia muncii prevede in orice fel plata unor sporuri salariale pentru astfel de situatii. mentionez ca din partea firmezi nu primesc nici un fel de spor.
Sporurile la salariu se acorda in situatia in care ele sunt prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului. (valabil pentru sectorul privat)
in c.i.m este specificat ca nu se vor efectua ore suplimentare, dar, abuziv se intampla. Ce variante legale am pentru a scapa de acest serviciu pe care il prestez in mod gratuit, sau a obtine renumeratia acestuia. Multumesc
Buna seara,
Nu puteti lucra non-stop nici daca doriti, deci nu puteti solicita compensatii financiare.
Discutati cu angajatorul sa rezolve problema acestor apeluri sau intrati in setarile telefonului si rezolvati dvs problema.
Control itm
suciugeorgeta
Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)