avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buget-Taxa, student ASE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buget-Taxa, student ASE

Buna, sunt student anul 2 Master in ASE. In anul 1 am fost imatriculat la Taxa deoarece sunt student strain (din Republica Moldova). In anul 1 mi-am redobandit cetatenia si mi-am echivalat notele pentru a putea trece la BUGET. In anul 2 m-am uitat pe pagina personala si eram Bursier. Acum in luna februarie ASE-ul a depistat o eroare de sistem si mi-a comunicat ca nu puteam sa trec la Buget fara sa dau taxa de admitere (ceea ce mi se pare ilogic sa dau examen pentru a fi imatriculat in anul 2). Am fost la decanat, secretariat si le-am comunicat ca e greseala lor si ca cineva ar fi trebuit sa raspunda de aceasta greseala. Ce as putea face in acest sens ca sa pot sa fiu scutit de taxa?

Alte discuții în legătură

Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Erasmus - un esec pentru mine deliushcki deliushcki Am fost plecata cu bursa ERASMUS primul semestru al acestui an universitar.Din pacate nu a fost o experienta reusita asa cum ma asteptam , din nenumarate ... (vezi toată discuția)
Fals - marire medie la universitate student02 student02 Buna ziua, Sunt student la o universitate, la master. Recent s-au afisat listele cu bursierii, iar pe lista, un coleg de-al meu era trecut cu media 9.50. ... (vezi toată discuția)