avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contributie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contributie pensie

buna dimineata , as dori sa va intreb urmatoarele : Am varsta de 42 de ani , as putea sa platesc din mana contributile la stat pana la varsta de pensionare ? ma refer daca platesc , se ia in calcul ca vechime , si pot beneficia de pensie? deci sa platesc 23 de ani .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:13, 5 Martie 2017
Daca la acest moment ati avea 15 ani de stagiu prin incheierea unui contract de asigurare sau 23 de ani si ati indeplini conditia de varsta, atunci pensia(indemnizatia minima pentru pensionari) ar fi tot 520 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la pensia minima tuilleries tuilleries Buna ziua! O persoana in varsta de 60 de ani, care a lucrat legal (cu carte de munca) timp de 28 de ani are dreptul de a solicita pensie minima? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu ... Laura988 Laura988 Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu are vechime suficienta pe cartea de munca, ce venit poate avea pentru a se sustine , momentan nu ... (vezi toată discuția)
Pensionare fara stagiu complet de cotizare Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o intrebare simpla si anume: daca am in total doar 6 ani de munca (cu intreruperi, dar in total sant 6 ani) inregistrati pe cartea de munca pot ... (vezi toată discuția)