avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate PFA

Cand am deschis un PFA mi s-a dat doar certificatul constatator pt sediu,nu m-i s-a spus ca imi trebuie si certificat constatator pt activitate .Acum am aflat ca imi trebuia si certificat constatator pt activitate ,dupa ce mi-am inceput activitatea.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:45, 3 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la ORC si obtineti acel certificat constatator pentru activitatea desfasurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre autorizarea desfasurarii exercitiului comercial. andyn67 andyn67 Buna ziua.De curand am deschis un I.I, am facut sediul acasa si am declarat punctul de lucru intr-un spatiu pe care l-am inchiriat.Dupa ce am terminat cu toate ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator de la onrc tgm tgm Buna ziua! In aprilie mi-am schimbat obiectul principal de activitate de la 7022 am trecut la 4789. La doamna de la orc i-am explicat cam ce as vrea sa fac, ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa deschis in alt judet decat domiciliul BogdanGalatanu BogdanGalatanu Buna ziua, M-am hotarat acum 3 luni sa imi deschid un PFA si am fost foarte placut surprins sa aflu ca pot sa il deschid si in alt judet decat judetul de ... (vezi toată discuția)