avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Test poligraf
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Test poligraf

Buna seara. Am o intrebare in legatura cu un caz. Am imprumutat o bicicleta CUBE unui prieten contra unei garantii de 500 lei (pesntru eventualele daune, lovituri aduse bicicletei), care urma sa o inapoiez odata cu bicicleta. Cand am fost sa iau bicicleta, anul trecut in vara, nu a mai vrut sa o inapoieze fara a da suma de 1500 lei (in locul celor 500 lei primite). Prin urmare am fost si am depus plangere la politie, avand actele de proprietate ale bicicletei, iar astazi am fost sunat si mi s-a spus ca se va cere procurorului (de catre politie), sa se efectueze testul poligraf. Mentionez ca inafara de actele de proprietate ale bicicletei, nu exista alte documente care sa ateste suma de bani primita garantie. Nu am vandut-o, ci am imprumutat-o. Ce parere aveti despre acest test poligraf sau despre acest caz? Persoana in cauza recurge la intimidare si de aceea v-am adresat aceasta intrebare.

Alte discuții în legătură

Test poligraf Papyvet Papyvet Am imprumutat o bicicleta unui prieten (mai mult datorita lipsei spatiului de depozitare) contra unei garantii de 500 lei (pentru eventualele dau produse ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi inregistrez cumva bicicleta bicicleta89 bicicleta89 Buna ziua, de curand am tot vazut diverse situatii in care posesorii unor biciclete ce au fost apoi furate, nu au reusit sa isi recupereze bunurile aflate in ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)