avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf

Am imprumutat o bicicleta unui prieten (mai mult datorita lipsei spatiului de depozitare) contra unei garantii de 500 lei (pentru eventualele dau produse acesteia in momentul in care o recuperam). Este vorba de o bicicleta CUBE care este stantata cu o serie, trecuta de asemenea si in actele de proprietate care sunt pe numele meu, bicicleta avand o valoare de 4200 lei ca cumparare, cu bonul atasat la actele de proprietate. Cand am vrut sa o recuperez acesta a cerut suma de 1500 lei, iar eu, nereusind sa ma inteleg cu acesta pe cale amiabila, am depus o plangere la politie. Acum, dupa ce a fost citat, prietenul acesta m-a contactat spunandu-mi sa ma prezint la politie maine. Am sunat la sectia respectiva, am discutat cu persoana care se ocupa de caz si mi-a mentionat ca va contacta procurorul pentru a cere aprobarea unui test poligraf.
La cumparare, scuze pentru greseala, intrebarea mea este daca este necesara prezenta unui avocat? Nu am pe nimeni sa ma indrume in aceasta problema, de aceea am apelat la dumneavoastra...
La testul poligraf avocatul nu este prezent.
Doar la audiere este prezent avocatul.
indicat in cazul dvs ar fi o mediere a conflictului. Trebuie sa discutati intre voi doi, nu stiu cat de oportuna este o ancheta penala in aceasta etapa a situatiei.
Nu vrea sa cedeze, continua cu santajul... sunt 2 variante, ori ii dau 1500 lei ori nu o mai vad. Ar trebui sa imi retrag plangerea si sa ramana cu bicicleta pe care am acte ? Nu sunt sarcastica, este o intrebare serioasa
Si nu a inceput inca procesul, sunt la stadiul de sectie de politie momentan. Politistul care se ocupa de caz cere testul la poligraf

Alte discuții în legătură

Test poligraf Papyvet Papyvet Buna seara. Am o intrebare in legatura cu un caz. Am imprumutat o bicicleta CUBE unui prieten contra unei garantii de 500 lei (pesntru eventualele daune, ... (vezi toată discuția)
Politia locala abuz serviciu. help Leonard999 Leonard999 Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)