avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătoria cu un cetățean sirian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătoria cu un cetățean sirian

Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian născut in Dubai in Emiratele Arabe Unite. Vrem sa facem căsătoria civilă in bucuresti. Ce acte ne trebuie? Nici unul din noi nu locuim in romania eu m-am mutat acum 6 ani din tara. Va mulțumesc. Ah si nu cred k exista ambasada Siriei in romania. Eu sunt creștina si el este musulman.
Cel mai recent răspuns: AndreeaS19 , utilizator 21:25, 4 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain dine dine Buna ziua, Ce pasi trebuie facuti in vederea casatoriei cu un cetatean indian care locuieste de cativa ani in Dubai, cu viza reinnoita anual? S-a nascut in ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila casatorie cu un cetatean strain ContSters260765 ContSters260765 Buna ziua poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie ca sa ma casatoresc in Brsaov cu un cetatean strain si cit timp trebuie ca sa fac aceste acte?timpul care il ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain babi23081985 babi23081985 buna seara. stie cineva ce acte sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean ucrainean pe teritoriul romaniei ? nici eu si nici ea nu am mai fost casatoriti ... (vezi toată discuția)