avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum il pot obliga sa-si mute sediul social de la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum il pot obliga sa-si mute sediul social de la sediul cabinetului de avocatura

Buna ziua,
Am incheiat un contract de asistenta juridica in vederea stabilirii sediului social pentru o societate in curs de infiintare. Asociatul (unic) nu a mai platit pretul stabilit pentru fiecare luna si as dori sa stiu ce posibilitati am sa-l oblig sa-si mute sediul, avand in vedere ca nu este cetatean roman si nu prea vine prin romania. Societatea respectiva nu functioneaza iar facturile i le trimit in fiecare luna pe e-mail.
Ce posibilitati am macar sa nu mai aibe sediul social la cabinetul meu de avocatura.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:26, 14 Septembrie 2009
Exact, din pacate aceasta este ideea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata- dilema sediu? kasha kasha Intrebare: O firma cu activitatea suspendata la registrul comertului din iulie 2009, are ca sediu social un apartament inchiriat. Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat reziliat - mentiune la orc sonvie sonvie Buna seara. Am cautat in tot forumul cu discutii referitoare la societati comerciale, dar nu am gasit nimic concret, asa ca va rog sa ma ajutati cu detalii ... (vezi toată discuția)