avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonamente de telefon vechi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonamente de telefon vechi

buna ziua!ma numesc Victor I.si am primit o scrisoare de la o firma de recuperare creante ,ca am de plata suma de 129 lei datorita unui contract de credit cu societatea telecom ... din 2002.ar trebuii sa platesc?sau sa ignor scrisoarea sau sa-i contactez....totusi au trecut 15 ani #-o,nu s-a prescris de 3 ori?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:08, 7 Martie 2017
ignorati-i.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriere a unei creante Valaur Valaur Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: - am avut un card de credit la o banca - am atins limita de extragere de pe card - am facut plati partiale pana ... (vezi toată discuția)
Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit prescriptie mellany mellany Buna ziua! Va contactez fiinca as vrea sa aflu si eu care sunt solutiile la problema urmatoare! In 2003 mama a cumparat mai multe produse electrocasnice ... (vezi toată discuția)