avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vrau sa dau in judecata Carpatica asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vrau sa dau in judecata Carpatica asig

La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica asig.mia inminat un document de introducere a auto in reparatii. dupa 6 zile miau dat un email prin care spun ca de la sibiu au spus ca nu am fost lovit de un auto ci din alt motiv masina e lovita.vreau sa intreb unde ii dau in judecata la sediul lor social la sibiu sau la botosani unde au sucursala.si unde dau i judecata la judecatorie sau la tribunal multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stratopol , Consilier juridic 09:20, 17 Decembrie 2009
Dati in judecata sucursala din Botosani a S.C. Carpatica Asig S.A. la Judecatoria Botosani. Va sfatuiesc ca inainte introducerii actiunii sa va documentati temeinic in privinte motivelor de refuz a platii despagubirii Poate sunt intemeiate. In acest caz nu aveti sanse de castig.
Succes!!!
Eu totusi cred ca ar mai fi bine daca ati apela la un avocat, chiar daca aparent cazul pare simplu...
"Vinovalul" avea si el distrugeri frontale corepunzatoare?Nu a existat si un proces verbal intocmit de politie?Aveti amanunte pe care nu le-ati relatat?Inspectorul care a constatat daunele ce atitudine a adoptat?
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009
nucu$, utilizator
Da vinovatul avea si el aceleasi distrugeri dar eu nu iam dat polita mea si cel vinovat a recunoscut fapta .erau si martori care au vazut accidentul cit si cl care a venit si ma tractat .bineinteles ca voi angaja un avocat pe care il voi plati dar pe unele saituri am vazut ca toti care au de aface cu carpatica au probleme. in presa de la sibiu ziarele abunda cu ce fac cei de la carpatica sunt neseriosi.sa va pazeasca sfintu sa aveti de a va recupera bani de la carpatica.
Daca au fost si martori la incident, in instanta puteti recupera ceea ce asiguratorul nu vrea sa recunoasca incalcand totodata acel contract de asigurare!

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare - carpatica !!!!! anamariamed anamariamed Va rog din suflet sa ma ajutati . #-o #-o #-o Anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier cu inca 2 masini, eu fiind cel din mijloc. Asiguratorul ... (vezi toată discuția)