avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical cu politia la usa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical cu politia la usa

Ce parere aveti despre ultima initiativa a Ministerului Muncii despre verificarea veridicitatii concediilor medicale cu ajutorul politiei? Daca nenea sectoristul nu te gaseste acasa si nici la spital, pe langa faptul ca se anuleaza concediul, mai iei si amenda... De parca o raceala sau o gripa te obliga sa stai in pat, imbracat in ghips si legat de picior...
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 07:42, 14 Martie 2010
ricu, fie esti rautaciasa fie vrei sa continui acest topic desi concluziile sunt clare.
Cred ca daca mai exista ceva"clienti politici" care au ramas"nedezdaunati"de pe urma "eforturilor"de toate felurile ,pe care le-au depus,ar trebui infiintat un serviciu special
de exemplu:
Serviciul pentru urmarirea celor care beneficiaza de concedii medicale.
Exista pentru astfel de operatiuni angajatii de la"resurse umane" ai angajatorilor sau cei ai ITM-urilor,dar ma intreb cum ar constata acestia daca pacientul sufera cu adevarat de boala pentru care i-a fost acordat concediul medical.
Probabil,chiar daca aceasta situatie este reala-si este- ar trebuii creat un serial nou;"Sa radem cu Bazac"

r.gabi a scris:

Cred ca daca mai exista ceva"clienti politici" care au ramas"nedezdaunati"de pe urma "eforturilor"de toate felurile ,pe care le-au depus,ar trebui infiintat un serviciu special
de exemplu:
Serviciul pentru urmarirea celor care beneficiaza de concedii medicale.
Exista pentru astfel de operatiuni angajatii de la"resurse umane" ai angajatorilor sau cei ai ITM-urilor,dar ma intreb cum ar constata acestia daca pacientul sufera cu adevarat de boala pentru care i-a fost acordat concediul medical.
Probabil,chiar daca aceasta situatie este reala-si este- ar trebuii creat un serial nou;"Sa radem cu Bazac"

Sa radem cu Bazac

Draga Domnule Bazac
M-am intepat intr-un ac
Si-am concediu medical
Ca eu sufar ... infernal.
Ma doare si in stomac
Cand aud de acel -Bazac
Ce nu stie ce-i durerea
Foamea si mizeria
Care te imbolnaveste
Si nu se mai potoleste
Salariul nu ti-l plateste
Patronatul lui "peste"...
Medicatia tot creste
Medicul nu te primeste
Fara flori si busuioc
Si un plic cu ceva -n stoc.
Un concediu medical
Este doar "colegial"
Stai la pat in agonie?
Doar Comisia o stie
O cafea si-un paharel
Se rezolva....putintel !
Hai la mine mai Bazac
Sa-ti bag si tie un ac
Ca sa vezi cat e de bine
Sa te simti la fel ca mine !
da... am citi tot ce ati scris pana acum..

ma mir ca prea putin s-a pus aici problema de drepturile omului si de dreptul de a se pastra confidentialitate privind boala pt care mergi la medic.
Cui i se pare firesc sa stie tot satul ce suferinte fizice are el? :confused:

Si de ce se pune problema invers, de ce se chinuie statul sa agseasac alte solutii si sa faca noi agentii de verificare a unor certificate? ce adica verifica?.. vine cineva cu un alt doctor care sa consulkte pacientul si sa confirma diagnosticul colegului lui? :))
Pai, stimati colegi, exista deja acest mecanisma la CASS si vedem cu totii ca nu functioneaza .. nu a vazut nimeni inca sa fie anulat un medical de Colegiul medicilor...
Ne furam singuri caciula daca credem ca ar putea iesi ceva bun din aceasat propunere savanta... #-o
Este cu siguranta o intoarcere in timp si un pericol la adresa drepturilor noatre constitutionale ca cetateni ...
O consecinta a faptului ca nu au solutii adevarte, realiste si in limitele principiilor legii.
buna!
daca nu locuiesti la adresa din buletin? sau daca alegi sa pleci la parinti in provincie ? ce se intampla?

Alte discuții în legătură

Refuzul la plata a concediilor medicale ENGFULL ENGFULL este o situatie care scapa de sub control am citit pe acest forum diverse discutii pe aceasta tema , chiar eu am mai initiat o astfel de discutie la un ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala daniella28 daniella28 as vrea sa intreb daca pot beneficia de pensie de boala,sufar de depresie,am mai avut acum 10 ani pe fond de stres la servici si moartea cuiva drag si m-am ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu medical pentru ingrijirea copilului pana in 7 ani am dreptul in 12 luni? mos_gerila2004 mos_gerila2004 as vrea sa stiu pt ca legile sunt total abramburite, cate zile de CM pt ingrijire copil am voie intr-un an si cum si cine le poate acorda. (vezi toată discuția)