avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma

Buna ziua,
Un apropiat de-al meu doreste sa isi deschida intr-o zona rurala o pizzerie ( doar livrari la domiciliu cu cel mult 3 angajati), problema este ca nu stie unde sa se duca, ce aprobari ii trebuie pentru acest domeniu de activitate, daca poate deschide PFA sau II / SRL .... Cat costa deschiderea societatii, etc. M-ar ajuta enorm sa stiu niste pasi care trebuiesc urmati. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:38, 6 Martie 2017
Înființarea si autorizarea va fi facuta la Registrul Comertului din localitatea unde va avea sediu.

Pe site-ul registrului gaseste detalii legate de actele si formalitatile necesare, cât si de costuri.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2008 - schimbarea statutului juridic loregina loregina Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ... (vezi toată discuția)